Секс тройка с Жена ми и приятел с Голям хуй







Тройка с жена ми! Яко ебане на палавата ми жена Петя на 27г. и приятел, който ни беше дошъл на гости. Пихме бира у дома и се разприказвахме за секс и изненадващо жена ми поиска той да и обърне внимание и да я хване за гърдите и му каза, че е с много тясна путка. Жена ми се подмокри готова и му се натисна да му лапа пред очите ми, а той извади два пъти по-голям хуй от моя и разцепи путката на жена ми, а тя не можеше да му се насити.
Здравейте казвам се Митко. На 30 години от София. Женен съм от 6 години и на скоро с жена ми правихме тройка с още един мъж. Тя се казва Петя на 27 години леко пълна, средно големи гърди, и сочни устни. Много е палава и ненаситна в секса. Не може да отказва затова я обичат моите приятели. Как се случи. Една вечер след работа с един мой колега Любо се казва, го поканих да пием по бира в нас. Той е слабичък, но пък се оказа доста надарен. Седнахме с него жената сложи масата и още в работата обърнах ме темата за секса. Разказваше ми как се вижда с една жена с две деца, и как я разцепва от ебане.разправя с подробности как и го слага,колко пъти я чука,къде и се празни и т.н. А пък мойта го слушаше с наслада и го гледаше с един влажен поглед, и постоянно го питаше дали му е правила свирка, колко пъти я е ебал, и стигнаха до гърдите. Той каза че за жена която е раждала гърдите са и супер, а пък мойта го попита.- Като мойте ли?-Мм немогат да преценя.-Пипни де- Каза ПетяИ той стана и отиде зад нея и прегърна жена ми хващайки я за гърдите с двете ръце, и започна леко да ги мачка. Аз се направих на приятно разсеян, а жена ми ме погледна с влажен поглед и дишаше тежко. След което стана и каза че ще вземе един душ и ще дойде. Като стана Петя от масата Любо ме попита дали я чукам редовно, защото му изглеждала много разгонена и недоебана аз му отговорих честно. Казах че чукам жена си един път седмично. И че най вероятно си има любовник. Той каза...- Жена ти иска здраво ебане да знаеш И през това време Петя идва при нас с една нощница като се вижда всичко под нея, и седна направо до него и си сипа една водка.Тогава аз казах че отивам за още алкохол. Като се върнах предполагах какво ще заваря, влязох лекичко, а те се бяха награбили и се целуваха. Видяха ме и се отдръпнаха един от друг. Аз тогава им предложих да направим секс тройка.Те веднага се съгласиха, и пак почнаха да се целуват. Петя падна на колене разкопча на Любо панталоните и започна да го облизва и да се смее.Той и каза- Моля те налапай го!!!Тя го налапа половината, защото беше с много голям хуй и ме повика и мен. Но аз седях от страни и наблюдавах. След малко тя застана на четири лапи и каза,...- Миличък внимавай, че съм много тясна!!
А той само се усмихна леко и го пъхна в путката. Гледката беше страхотна, тя започна да пищи от кеф и да го кара да и говори мръсни работи.От типа, че жена ми е курва,че го обича целия и т.н. Аз щях да се пръсна от възбуда. За първи път гледах порно на живо като войор и то с участието на собствената ми жена. Беше видимо превъзбудена и викаше като луда, а аз стоях и гледах kakголемия кур разширява, опъва и унищожава зачервената путка на женичката ми. Чужд хуй влизаше и доставяше огромен кеф, а аз гледах отстрани изпълнен до пръсване с кръв надървен кур с изпъкнали вени от гледката. След 10-тина минути секс с жена ми, Любо не издържа и свърши като и каза..- Наистина си много тяснаА жена ми отвърна- Свикнах му вечеСлед което аз бях супер надървен и отидох до Петя и го подадох в устата да ми прави свирка и след около минута и свърших бързо на гърдите. Тя легна на дивана до Любо и започна лекичко да си играе с неговия кур и тихичко го питаше да ли му е харесало. А аз седях отстрани и ги наблюдавах,тогава видях колко наистина е голям хуй има Любо. Кура му беше поне два пъти по-голям хуй от моя. Тя си играеше се наслаждаваше на големия кур и по едно време лекичко се плъзна на долу и го налапа. Като го надърви жена ми се качи от горе върху него.Това и е любимата секс поза.И леко по леко си го набиваше, и не спираше да писка и да се клати. После се завъртяха той беше от горе,след това и вдигна единия крак и така около 40 минути правика секс и тя пак се качи от горе и докато се кефеше го попита- Ще свършиш ли?А той отговори-Вече свършихНапълни и путката на жена ми със сперма.тя пие хапчета такаче няма страшно. Стана, отиде до банята изми се и дойде при мен целуна ме и ми благодари за преживяното.Легнахме и тримата на леглото след тази секс тройка и заспахме. На сутринта се събудих от виковете на Петя. Любо я беше затиснал и я помпаше здраво отново. А тя не спираше да му повтаря че е супер, че е върха и че ебе страхотно. Аз станах и отидох в кухнята, след 20минути те също дойдоха при мен и пихме кафе все едно нищо не е станало.


10 коментара:

  1. I az mnogo se kefq kogato pravim troika s1s jena mi.Mnogo trudno q navix da go napravim-no sega mnogo i xaresva, Navil s1m q da opitame s o6te dva kura-no ne moga da namerq seriozni pi4ove.

    ОтговорИзтриване
  2. Телефона ми е 0884883631ако решите щесе включва

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Dobrem-da go naprovim.... Kura ti kolko sm e ? kefi me da q pori pone 18 sm. kuri da go lapame zaedno dvamata Nie sme ot 4erven brqg ti ot k1de si

      Изтриване
  3. Семейна двойка
    Детелин 40
    Росица 44
    Ще се радваме да се запознаем с реална двойка за размяна на жени и споделени моменти заедно
    Заповядайте
    Вайбьр
    НУЛА ДЕВЕТ ОСЕМ ОСЕМ ОСЕМ ШЕСТ ОСЕМ ТРИ ДВЕ ЕДНО

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.