Историята на Мими и Мими – 9 “Какво се случи на малката Мими в парка”







След като си изпушиха цигарите и взеха по един душ, Ивайло се облече пръв и зачака Мимито да се облече, за да излезнат на разходка в градският централен парк на Пловдив, да подишат малко чист въздух и да се разходят из парка.

Мими облече любимите си къси дънкови панталонки, които бе купила преди 5 години, но още и ставаха, а и бяха и любими, поради което преглъщаше подробностите, като например, че днес дупето и бе малко по налято от преди, бедрата и също бяха по женствени, въпреки големия луфт който имаше.Дупето и изпълни късите панталонки, които от своя страна го оформиха да изглежда още по=секси и апетитно, и тъй като бе без долно бельо, месестото и путе се впи отпред очертаваки се цепката и, която сякаш бе захапала панталонките и. Ивайло я погледна с възхищение и възбуда, но промълви леко ревниво.

-Мими, сигурна ли си, че е дбра идея всички мъже, които ще ни срещнат по време на разходката ни, да ти гледат путето, което сякаш от глад ще изяде пантлонките ти???

-Мисля че прувеличаваш малко любов моя, а и искам да съм сигурна, че озглежда достатъчно секси и красива за теб, та да не се заглеждаш по други момичета и жени.

След едноминутно двоумене, Мими взе бялата къса ризка която нямаше копчета, а просто се връзваше отпред по средата над коремчето, и предоставяше добра гледка към гърдите и, каккто и талията, гръбчето и стегнатото и коремче.

След като си нанесе лек лятен грим, Мими се погледна в голямото огледало в коридора, да види как изглежда, и се замисли “Полудявам… Всичко това, което ми се случва ме побърква може би,,, Облякла съм се като лесно момиче, което иска да бъде забелязвана от мъжете, и изчукана от някой…. В какво се превръщам… Трябва да компенсирам Ивайло по някакъв начин, аз не го заслужавам такава омърсена и изнасилеба от няколко мъже… Защо изнасилена, та аз сама се съгасих да давам на шефа ми, да ме чука в дупето, за финансови облаги… Какво да правя…?”

-Хайде Мими, да тръгваме – прекъсна и Ивайло мислите – изглеждаш много добре, не знам само, как ще те опазя от погледите и намеците на простаците.

Не след дълго двойката се разхождаше по една от алеите на централния парк на Пловдив, и на около 50 метра по техният път до една чешмичка се бяха насъбрали около една маса със Шахматна дъска група мъже на различна възраст. Мъжете наблюдаваха двамата играещи в момента и някои от тях тихо коментираха помежду си ходовете им.

Зажадняла от лятната жега, Мими се наведе да пие вода от чешмичката. Гърлото и бе пресъхнало, а струята вода бе толкова слаба, така че Мими продължи да пие вода около минута, време, през което трима-четирима от наблюдаващите играта на шах забелязаха облеченото предизвикателно красиво момиче, и започнаха да я зяпат с нерикрито възхищение, като не виждайки Ивайло, който тактично я изчакваше на 10 метра да се напие и да продължат с разходката си, не знаейки за него, мъже те си позволиха на глас тихо да обсъждат задника на Мимито. И Ивайло и Мимито чуха някои от коментарите, като “Виж само как панталонките и хубаво разделят дупето и на две”, “Леле, тая ако я хвана, ще и скъсам задника от ебане“. „Малеее какво пиче е тая, само за секс извращения е“, „Ако можехме да и направим няколко човека група“ , като малко преди Мимито да се напие, Ивайло не издържа на подмятанията им, и им каза

-Коментирайте играта, а не моята приятелка!

Мъжете се слутиха , един – двама от коментиралите се извиниха и с нежелание насочиха вниманието си отново към играта, а Мими и Ивайло продължиха разходката си навлизайки в по-навътре в парка.

Докато вървяха, доста често мъжете или приятелите на други жени се заглеждаха в Мимито, което ядосваше половинките им, и те гледаха злобно красивата Мими стискайки зъби, или подхващайки скандал с мъжете си.

От жегата и вървенето, Мими бе вече леко запотена между краката, което впи панталонките и още по тялото и, и дъното им бе вече напълно мокро, което слава богу не се виждаше като ходи, но и причиняваше дисконфорт, допълнително тя осети, че от путето и е изтекла и от спермата на Ивайло, която допълнително но ясно намокри така дъното на панталонките и, и то специално тази част, в която се бяха впили панталонките и в путето, че се появи едно доста голямо и видимо влажно петно отпред, и тя съжали многократно, че не си облече памучни бикини или прашки.

-Иво, хайде да се прибираме в къщи, нещо ми е дисконфортно – помоли Мими с милото си гласче – нали си съгласен?

Без да е наясно обаче, какви са причините за желанието да се прибират малко, след като са излезнали на разходка, Ивайло и отказа нежно с думите:

-Спокойно Мими, сега ще си изберем някоя хубава пейка, скрита от очите на повечето минувачи, и ще може да се понатискаме малко и да прекараме приятно в парка – усмихна се Ивайло –  нещо ти бръмчи в чантатата, виж си телефона любов моя – каза на финал приятелят и, а Мими си извади телефона и отвори вайбъра, за да прочете съобщението си.

„Sledvame vi s edin vliqtelen moi priqtel. Izberi nqkoq osamotena I skrita peika ot ulicata I nakarai tvoq priqtel da ti donese sladoled ot McDonalds. Druj se normalno, za da ne kacha tvoi klipove v internet!.“

Мими смени за няколко секунди притеснение с паника, паниката със страх, страха с чувство за вина, а чувството за вина го отмени инстинкта и за самосъхранение, чрез който тя успя да се увладее и запази самообладание.

-Шефа ми писа, че утре вместо втора смяна ще съм цял ден на работа, понеже колежката е болна – отговори Мими на въпросителния поглед на приятелят и.

Не след дълго Ивайло и показа и се насочиха към една забутана пейка, която бе достатъчно отдалечена от алеята и прикрита с храсти и ниските клони на една върба и седнаха на пейката.

Мими се гушна в Ивайло, а той от своя страна, я прегърна с лявата ръка слагайки я на дупето и, а дланта и пръстите на лявата си ръка прокара по гърдите през щедро отвореното декулте на Мимито, като зърната и настръхнаха на мига ,както и цяото и тяло, а когато Ивайло си мушна ръката в панталонките и напипвайки сочното и малко месесто мокро путе се надърви на мига, и за да намали болката помоли Мимито да му разкопчее колана и копчетата и да му извади члена навън. Мими се зае с изпълнение на желанието на своя любим, който в съшия момент вкара два пръста в путето и започна да ги върти леко маструбирайки я грубо, защото панталонките и ограничаваха движението на ръката му, и той трябваше със сила да движи ръката, за да може пръстите му да и доставят удоволствие. Малкото путе чакаше само това, за да пусне слуз, с която да смаже пръстите на Ивайло, и да влезнат те оше по-на вътре.

-Оххх Мими, страхотна си, много те желая – изрече на дясното и ухо, след което го засмука с уста и плъзна език в ушенцето на Мимито, която вече доста бързо му лъскаше кура, защото оргазъма и наближаваше, и тя искаше и гаджето и да свърши едновременно с нея,

-Дааа Мими, лъскай ми го така хубави, дааа,даааа, охххх…. – стенеше Ивайло , а путето на малката Мими бе изпуснало толкова сокове, че пръстите му джвакаха вече, и точно в момента, в който Мими започна да трепери , стиска и отпуска бедрата си и да се празни на пръстите му, той започна да изстрелва спермата си, като Мими успя точно в последният момент да си постави устните около кура му, та да влезне всичката сперма в устичката и, и да не изцапа всичко наоколо. След последният откос, тя заслука главата на члена му, за да не остане и капка в него, преглътна всичко наведнъж, след което облизвайки устните си палаво го помоли.

-Мило, нали нямаш нищо против, да ми донесеш един сладолед от Мак Доналдс? – попита го тя с възможно най-милото си гласче.

-Но Мими, това означава да се върна чак след около половин час… Да отидем заедно?

-Неее Ивайло, толкова ми е хубаво в момента, че не ми се мърда от тук, и единственото, което искам, е след порцията твоя сперма , да сложа в устата си и от любимият ми сладлед. Съгласен ли си?

Ивайло кимна в знак на съгласие, след което подаде една цигара на Мимито, взе една за себе си, даде и огънче, и след като запали своята тръгна към Мак Доналдс, а Мимито запуши цигарата очаквайки появата нашефа и, както и загадъчният му „влиятелен“ приятел.

Не след дълго, малката Мими чу шумолене и стъпки зад нея, и изведнъж шефа и се появи с още един едър, гологлав, висок и доста мускулест здравеняк, чийто бял потник по-скоро показваше великолепните му мускули, от колкото да прикриваше нещо. Двамата мъже седнаха от двете страни на Мимито, и шефа и прегръщайки я през рамото я дръпна към себе си.

-Мими, браво моето момиче, като бонус за това, че изпълни отлично заповедта ми, ще ти дам като си тръгваме с Драго 500лв, които да пъхнеш в джобчето на тези страхотни къси дънкови панталонки. Разбра ли ме дете мое?

-Да шефе- отговори Мими, след което попита- а за какво ме притеснявате извън работно време?

-Извън работно време ли? Хахахахаха… Чу ли я Драго???

-Да чух я, но да се залавяме за работа, понеже времето върви приятелю – отвърна Драго, след което подаде един кучешки нашийник с каишка  на пефа на Мимито.

Шефа и закопча наийника на вратлето, след което и каза да стане, и да застане на колене на седящата част на пейката с лице към облегалката. Мимито направи това  без въобше да се съпротивлява, понеже искаше да си тръгнат двамата мъже колкото се може по-скоро.

-Чудесно Мими – каза шефа и завързвайки каишката на пейката, стана заобиколи пейката и застана изваждайки си члена  до лицето на Мимито, отвори и с леко сила устата стискайки челюста и, след което си пъхна надървения кур в устата и, и започна да я чука бавно в устата, наслаждавайки се на устните и езика и, които галеха члена му.

През това време Драго застана зад Мимито, разкопча и панталонките и опря огромната ио дебела глава на около 24см си член в путето на малката Мими с думите:

-Лелеее оня тъпанар гаджето и, така я е олигавил, че ше и го опра в бъбреците без да усети нищо. Толкова е мокра и хлъзгава хахахахах- след което нетърпеливо започна да прониква в слузестата путка на момичето, което в момента от давене с кура на шефа и в гърлото и, удряше с длани по пейката от болка и задавяне да спрат за малко да спре да я боли и да си поеме дъх, но мъжете игнорираха знаците и, и всеки я ползваше като секс кукла, предназначена да им достави удоволствие, без да са длъжни да са внимателни.

Започна мощно чукане, грубо и настървено. Шефа и  я чукаше в гърлото, предизвиквайки с всяко вкарване и изкарване на члена си гадене и теч  на лиги по кура и земята, а Драго успял вече да и набие целия си кур в тясната и малка путка, я помпеше бързо, но дълбоко,защото му доставяше садистично удоволствие, като усещаше как при всеки натиск навътре, главата на кура му опираше в матката на Мимито , и това със сигурност трябваше да и причинява болка.

Мимито от своя страна, нанизана на задна прашка до дъно от единия и в гърлото от другия кур, се чувстваше като чеверме. Имаше чувството че кура на Драго буквално ще я разпори и размести органите и,толкова му бе дебел и дълъг, а шефа и пък, запушил и нослето стискайки го с пръсти щеше да я накара да повърне в един момент, очите и щяха да изскочат от напрежение.

-Давай малка путко, източи ни куровете в теб вътре! – нареждаше шефа и скубейки косата и докато буташе тила и към себе си , та да и го забива до край в гърлото – лапай кура ми малко животноооо, даааа оххххх, дааа курво малка….

-Курвичката е страхотна приятелю, със сигурност я искам до няколко дни в заведението ми, ще бъде невероятна атракция за всички посетители на бара ми –отвърна Драго, който вече не можеше да задържа изпразването си, и започна да изстрелва на мощни залпове спермата си върху подътата от бутане и лашкане матка на бедната Мими – на ти сперма путкооо, на ти сперма курво малка, на ти, на ти, охххх даааа – шепнеше тихо Драго пълнейки я със семето си до преливане. Извади си члена, след което рязко го заби отново до дъно в путето и, което от вакума, соковете и спермата му изпърдя за да излезне въздуха, който члена му избута влизайки до край в путката и.

Шефа и също започна да се празни в гърлото на Мимито, като нарочно и стискаше нослето докато се празни, за да се дави още повече и да гълта инстиктивно спермата му докато се дави от забития до топките кур в устата и гърлото и. Мимито поглъшаше и се давеше едновременно гълташе и спермата на шефа си, както и собствените си лиги.

След като си прибраха куровете, шефа и свали кучешката каишка от вратлето, извади от портфейла си десет банкноти от по 50лв, подаде ги на Мимито и двамата мъже тръгнаха в посока Мак Доналдс, от където може би след около 5 минути щеше да пристигне Ивайло със сладоледа и.

Мимито извади от чантичката си влажни кърпички, забърса си путето, след което лицето, хвърли в кошчето мизползваните кърпични, след което извади огледалцето си, и се опита на бързо да си направи грима какъвто бе преди дълбокото гърло.

Тъкмо приключила с всичко, и Ивайло дойде и с усмивка и подаде фунийката с така силно желания от нея сладолед. Мими започна да облизва сладоледа и да го яде бързо, хем да и охлади гърлото, хем да и оправи вкуса в устата, и след като го изяде изпушиха по още една цигара и се запътиха към къщи….

(следва продължение)  



1 коментар:

Предоставено от Blogger.